Medverkar på Invest360 – Mässeventet kring smarta investeringar

Jag och ett flertal andra aktiebloggare kommer att medverka på Invest360 den 17-18:e november på Nacka Strandsmässan i Stockholm. Eventet handlar om klassiska och alternativa investeringar som är aktuella för 2018 och till för att vidga sina investeringsvyer och lära sig om nya smarta sätt att investera på.

Det kommer att finnas ett flertal olika investeringsexperter på mässan och en massa intressanta seminarier och program. Bland annat personer som Kavastu, Anna Svahn, Mikael Syding, Market Makers Podcast, Stefan Thelenius (z2036) och Gustavs aktieblogg kommer att medverka.

Alla bloggens läsare har också möjlighet att få en rabatt på 10 % på mässbiljetter genom att använda denna länk och om ni är medlem på Börslabbet har ni möjlighet att få två biljetter till ett värde på 250 kr styck genom att rekrytera en vän att bli medlem.

Jag hoppas att se er där på mässan och kom gärna fram och diskutera kvantitativa strategier och Börslabbet med mig!

Jag får ingen ersättning för att vara med på Invest360 utan medverkar för att jag tycker det verkar som ett intressant event och för att lyssna på och träffa intressanta personer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *