Lästips

En av de bästa sakerna med bloggar och sociala medier är hur de lätt länkar till värdefulla resurser och liknande. Jag fick ett tips av en läsare som gärna ville att jag skulle dela med mig av värdefulla länkar och lästips. Det finns otroligt mycket bra där ute så jag delar gärna med mig. Här är några intressanta lästips från senaste tiden:

Amerikanska bloggar:

Svenska bloggar:
Podcast:
För den som är intresserade av böcker kan jag rekommendera min Goodreads-profil där jag listat en del av de böcker jag läst. Nyligen läste jag ”The little book of Behavioural Investing” av James Montier, vilket är en bra bok men mycket upprepningar av boken Value investing av honom. Om man ska välja något av dessa två böcker tycker jag Value investing är helt klart mer läsvärd. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.