Dual momentum – månadsuppdatering

Nu är ännu en månad avslutad och det är dags att uppdatera fördelningarna i Dual momentum. Dual momentum ligger fortfarande kvar i ränta i denna månad trots senaste månadens uppgångar. Nu kan man verkligen se att både svenska och globala börser har negativt momentum då vi börjar närma oss 1-årsdagen för senaste toppen. Ännu har vi inte tagit oss under nivån där Dual momentum gav säljsignal, så det kan bli intressant att se om det händer framöver.

Här är fördelningen för den svenska portföljen:

Den amerikanska varianten var däremot nära på att gå in i aktier igen då den amerikanska börsen vägrar att gå in i en björnmarknad trots att resten av världen befinner sig i en.

Den som är intresserad av Aggressiv global taktiskt tillgångsallokering (GTAA AGG3) så har denna gått över REIT och internationella obligationer, men ligger fortfarande investerad i guld. Den stora skillnaden är att REIT:s har fått bra momentum och det ska bli intressant att se om det fortsätter så framöver.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *