Köp i Magic Formula och halva köp i småbolagsfond

Jag valde att köpa månadens köp i min Magic Formula portfölj idag då jag var orolig att börsen kan fortsätta gå bra i år och inte gå ner under RSI<50 inom snar framtid. Dessutom valde jag att köpa hälften i Carnegie Småbolagsfond, då man inte heller vet hur det kommer att gå framöver. Anledningen till att jag skiftade var följande inlägg/artiklar (se länk nedan) vilka tyder på att det finns en klar möjlighet till uppgång i flera av de aktier som jag tänkt köpa. Då det är svårt att tajma marknaden så är det bättre att köpa nu än att vänta. Dessutom så har nästan alla bolag jag valt att köpa gått mycket sämre än OMXS30 de senaste månaderna och i återhämtningen. Det av tio aktier så är endast HiQ International som gått bättre. Så bättre nu än senare då de kanske gått upp.

http://arnetalving.se/2014/11/18/tittar-uppat-blogg/
http://www.di.se/artiklar/2014/11/19/teknisk-analys-storbolagen-driver-borsen/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *