Inlägg om The Magic Formula på Värdebyrån

Värdebyrån har ett bra och intressant inlägg om The Magic Formula. Riktigt läsvärt, rekommenderas starkt. Tydligen finns det en bra intervju med Joel Greenblatt som jag bifogar här. Som nämns i artikeln så har The Magic Formula fungerat bra både i USA, Europa, Japan, UK och här i Sverige. Se gärna intervjuerna och läs artikeln så får ni en bra blick över konceptet av The Magic Formula. Använd sen Börsdata:s screener för att få fram de 20 bästa aktierna enligt The Magic Formula. Inte lättare än så kan det bli. Kollar man mer på hans blogg så verkar det finnas ett ordentligt antal kvantitativa värdeinvesteringsverktyg. Tänkte kolla in de lite mer och det kan bli att jag kör flera strategier parallellt för att inte satsa allt på ett kort.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *