Börsen tuffar på

Jag sitter otåligt och väntar på att börsen ska gå ner igen. Efter varje stark uppgång kommer en liten nergång, och det är då jag tänkt köpa. Däremot så drar det ut på tiden och jag börjar bli lite otålig. Men det är bara att sitta och fortsätta vänta. Kollar man på årets starka uppgångar hittills så tog det runt 35 dagar för börsen från att gå upp och ligger över RSI = 50, positiv börs, till att den går ner och ligger under RSI = 50, negativ börs. Då börsen korsade RSI = 50 den 22:a oktober så innebär det att det dröjer till nästa vecka eller månadsskiftet innan börsen faller igen. När det har skett så kommer jag att köpa Carnegie Småbolagsfond och göra min första insättning i Magic Formula portföljen. Så nu är det bara vänta och se…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.