Tenta i internationell ekonomi nästa lördag

Om en vecka så är det tenta i sista delkursen i nationalekonomi som jag ska skriva. Denna helg så har jag en inlämningsuppgift i kursen och sen blir det till att tentaplugga lite inför tentan. Kursen har varit riktigt intressant och gått igenom grunderna i internationell ekonomi, om teorier om frihandel och protektionism. Mycket intressanta begrepp som kommer att hänga med mig i framtiden. Jag hoppas att denna tenta kommer att gå lika bra som de tidigare tentorna där jag lyckades få A i mikro och finansiell ekonomi och B i makroekonomi. Såg att endast 12 % fick A av de tentor som jag skrivit hittills, vilket talar för att jag står bra i konkurrensen (nu är nog inte de andra lika förtjusta i nationalekonomi som jag är, men ändå). Hoppas i alla fall att det ger lite trovärdighet till det jag skriver på bloggen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *