Månadsrapport mars 2014

Nu har mars månad passerat och det är dags för en månadsrapport! Nu har det gått ungefär två månader sen jag skapade mitt investeringssparkonto och utvecklingen är som grafen nedan. Tur nog så startades kontot i en dipp som var i månadsskiftet under januari-februari vilket gör att utvecklingen var ca 5 % under februari. Under mars så gick kontot och världsbörserna ungefär plus minus noll, mycket nog på grund av Krim-krisen. Totalt sett så har min portfölj presterat lite bättre än världsindex med knappt en procentenhet. Vi får se om min portfölj presterar bättre än världsindex under längre sikt. Trots allt så är halva mina besparingar i världsindex, så de bör följa varandra ganska likt. Spännande…!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *