Månadssparande mars 2014

Nu närmar sig månadsslutet och det är dags för en månadsinsättning på fondkontot. Denna är gjord enligt min nya allokering:

50 % Danske Invest Global Index (0,44 % i avgift)
20 % Avanza Zero (0 % i avgift)
20 % AMF Aktiefond småbolag (0,6 % i avgift)
10 % Spiltan Investmentbolag (0,2 % i avgift)

Här så har jag valt och slopa tillväxtmarknaderna då jag inte tror de kommer att gå så bra i det närmaste samt öka andelen småbolag. I mitt tidigare innehav så har jag valt att inte rota runt och fördela om allt för mycket förutom att sälja av tillväxtmarknadsinnehavet. Därmed så är mitt innehav i början av nästa månad ungefär som ovan men med en större vikt på Avanza Zero istället för småbolag. Något jag också tänkt göra är ett månadsköp av bitcoin, mer om det i ett senare inslag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.