Ny hemsida för bloggen

Idag flyttar bloggen till en ny hemsida med samma namn: Investerarfysikern.se. Flytten är ett steg för att göra bloggen mer fristående, utan reklam och lättåtkomlig för de tusentals månadsvisa läsarna som surfar in på bloggen. Jag hoppas att detta ska leda till att flera får upp ögonen för systematiskt sparande, fortsatt dela med mig av vidare studier i vad som fungerat på börsen och diskutera andra privatekonomiska ting. Det har varit en riktig rolig resa hittills med 4 år av bloggande och över 900 publicerade inlägg och jag hoppas kunna fortsatt dela med mig av intressant material i flera år framöver efter denna flytt.

På den nya sidan finns också nya intro-artiklar för nya läsare om hur man kan investera systematiskt och slå börsen samt en introduktion till min portfölj. Jag hoppas att de ska inspirera till att komma igång med ett systematiskt sparande och visa bättre på hur jag själv sparar systematiskt.

I och med detta kommer jag också sluta blogga på TradeVenue. Jag tackar för tiden där och kommer fortsatt lägga upp inlägg på sidan ett tag. Det har varit en intressant period att blogga på sidan men det är dags för bloggen att ta nästa steg. Jag hoppas att förändringen blir uppskattad och har en del intressanta inlägg på gång.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *