Bitcoinpriset veckan som gått

Nu är äntligen min bitcoininvestering break even och priset ligger i paritet med inköpspriset på 500 USD. Intressant är att på någon vecka så gick priset ner 30 % från 500 USD till 355 USD för att nu denna vecka hoppa upp igen på 500 USD. 
Tänkte med grafen nedan illustrera för bitcoinprisets volatilitet. Där ser vi att inom loppet på en vecka så har priset hunnit gå ner med ungefär 20 % för att sen från botten gå upp med ungefär 40 %. Ganska intressant och skoj att jämföra med aktiemarknaden vilken gör liknande kursändringar på 1-2 års basis. 
Anledning till denna dipp är också ganska intressant. Det var ett rykte att handel med bitcoin skulle bli förbjudet i Kina den 15e april, vilket inte heller skedde. Så pass känsligt är priset. Nu får vi se vad som händer härifrån då årets lägsta notering på 355 USD noterades i veckan.
Bitcoinpriset den senaste veckan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *