Föreläser på Aktiespararna Västerås

För de av bloggens läsare som är intresserad av att lära sig mer om kvantitativa strategier så kommer jag föreläsa för Aktiespararna i Västerås den 25:e november på deras temadag. Anmälan och information finns här.

Det ska bli riktigt kul att få föreläsa om kvantitativa strategier på ett större evenemang och de som vill få en försmak kan kolla in min intervju på Nordnet här. Föreläsningen kommer handla dels om Börslabbets studie, men också gå in mer i detalj om just kvantitativa strategier.

Mest skoj kommer det vara att se de andra föreläsarna, det kommer vara riktigt intressanta föreläsare där och är själv lite slagen av att jag kommer stå på scenen efter andra riktigt intressanta föreläsare som Johan Thorén, Stefan Thelenius, Fredrik Hansson, Erik Lidén och Eva Trouin.

För att vara helt öppen med omständigheterna så får jag ingen ersättning för eventet, utan är med och föreläser för att sprida kunskapen om kvantitativa strategier och Börslabbet samt att ta del av andras intressanta föreläsningar. Kom gärna på eventet om ni är intresserade!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.