Handla i certifikat: BULL OMX X15

I mitt nya ISK konto har jag funderat på att handla i certifikat med hävstång. Till detta har jag tänkt att använda teknisk analys och se hur det går. Genom att köpa BULL OMX X15, OMX med 15 ggr hävstång, i underköpt läge så har jag tänkt att ta hjälp av rekylen uppåt. Köp görs om RSI 14 understiger 40 och har positiv divergens. Under det senaste året har den signalen varit under följande dagar:

16:e december
5:e februari
8:e augusti
15:e oktober

Sedan sker säljsignal då stoch K är på väg att passera stoch D. Under de uppgångar som skett har avkastningen varit mellan + 70 – 220 %. Detta händer några gånger per år så den totala avkastningen kanske inte är så hög. Det blir lite av ett lottospel. Jag funderade på att göra det omvända men hittar ingen klar köpsignal.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.