Syns likheterna?

Historien upprepar sig själv, som det fint brukar sägas. Nedan så är det tre grafer över bitcoinpriset under tre perioder, en som börjar under 2011 och pågår till 2013, en som är under 2013, och den andra som fortsätter in i 2014. Alla visar en bubbla i början, sedan en nedgång och en liten uppgång. Enligt dessa grafer så verkar vi vara i början av september-oktober förra året, frågan är om det kommer att ske en bubbla i år igen. Eller så kan vi vara någonstans under 2012 och det sker under 2015. Kommer det att bli en fjärde gång? Och vad blir nya jämviktsläget? Från 5 USD till 100 USD, från 100 USD till 500 USD. Är nästa från 500 USD till 1000 USD? Det ska bli intressant och se om det sker, än är det på väg uppåt i konjunkturen och det finns mycket billiga pengar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *