Senaste inläggen på Tradevenue

Som jag skrev i tidigare inlägg här på bloggen så kommer jag att lägga upp de inlägg jag skrivit på TradeVenue i jämna mellanrum. Här kommer senaste tidens inlägg. Aktiviteten har inte varit särskiljt hög med tanke på att jag varit på kurs senaste veckorna i Stockholm.

Kortfattat så har jag skrivit om senaste veckornas börsoro, att jag kommer gå över till ett mer långsiktigt sparande i aktiva portföljen, Dual momentum har gett säljsignal och den portföljen ligger nu i räntor, bilen är avställd som sparåtgärd, de kvantitativa portföljerna är omallokerade, att jag köpt guld och jag har varit på Gustavs aktiepub. Skrev också lite fortsättning om varför bostaden helst inte bör vara ens enda och första investering.

Här är inläggen:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *