Bloggar numera exklusivt hos Tradevenue

Läsare som följt bloggen under sommaren vet kanske att jag bloggat parallellt på Trade Venue, en ny plattform och forum för aktiebloggare. Nu kommer äntligen klivet då jag går över och bloggar exklusivt hos Trade Venue. Min nya bloggadress är: http://www.tradevenue.se/Investerarfysikern och detta är min RSS: http://www.tradevenue.se/user/74/blog/rss

Jag kommer framöver, lite då och då, länka till inläggen från denna blogg de kommande månaderna. I övrigt så kommer aktiviteten här gå ner. Det dröjer ett litet tag till innan Tradevenue är helt mobilvänlig, likt Blogger, men jag upplever inte så stora problem för tillfället att läsa inlägg där på mobilen.

Jag rekommenderar verkligen läsare som kanske funderar på att blogga att gå in på Trade Venue och testa på det. En av mina tidigare läsare har börjat blogga där under pseudonymet Nörden, vilket är riktigt kul: http://www.tradevenue.se/user/298/blog. Det är just det jag gillar med Trade Venue, det sänker barriärerna för att komma i kontakt med andra och dela med sig av sina egna tankar. För mig tog det nästan ett år efter jag började blogga som andra hittade till min blogg och det blev denna aktiva diskussion som nu sker. Jag har upptäckt en mängd nya bloggare via Trade Venue som jag aldrig annars hade upptäckt, så det är bara att signa upp sig och börja blogga.

Jag har försökt förmedla alla önskemål jag fått från er läsare till de på Trade Venue och de håller löpande på med utvecklingsarbetet av sidan. Om ni har mer önskemål eller undrar något så kommer jag vidarebefodra det till teamet på Trade Venue.

Om ni vill veta lite mer om Trade Venue så kan jag rekommendera denna artikel på Breakit som skrevs om dem i somras.

Som första exklusiva inlägg kommenterar jag om Tethys Oils kvartalsrapport: http://www.tradevenue.se/Investerarfysikern/tethys-oil-kvartal-2

4 reaktioner på ”Bloggar numera exklusivt hos Tradevenue”

  1. Du missförstår mig. Den adress du anger är feeden för dina inlägg, som funkar bra. Det jag saknar är en feed för alla kommentarer. För alla bloggar på Blogger och WordPress finns en en sådan automatiskt. Se:

    https://support.google.com/blogger/answer/97933?hl=en

    http://codex.wordpress.org/WordPress_Feeds

    Du förstår säkert att man drar sig för att följa diskussionerna i anslutning till dina inlägg om det inte går att göra via RSS-läsare.

  2. Jaha, det har jag inte tänkt på. Ska höra med de på Trade Venue om det. Förstår nu vad du menar, man vill gärna hänga med på diskussionen. Annars om man skapar ett konto där så får man det automatiskt för dem man följer.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *